Sinds 1 september jl. zijn de artsen van WVM weer begonnen met fysieke spreekuren. Ook gaan we weer naar de bedrijven op locatie. Zowel de overheid als de branchevereniging van de bedrijfsartsen staan dat ook toe, mits het spreekuurcontact veilig gebeurt.

Het kan natuurlijk zijn dat cliënten toch klachten hebben, die lijken op COVID-19, zoals koorts, droge hoest en vermoeidheid. We vragen ze dan niet te komen naar het spreekuur. Indien er geen klachten zijn, dan wordt men op onze vestiging nog steeds geconfronteerd met hygiënemaatregelen.

Vanaf 25 september wordt de verplichte anderhalvemetermaatregel door de overheid afgeschaft. Dit is een grote stap vooruit. Toch heeft WVM besloten de anderhalvemetermaatregel te behouden, vanwege de kleine ruimtes die ons kantoor rijk is. Tevens vragen wij alle bezoekers hun handen te desinfecteren bij binnenkomst van ons kantoor.

Ook vragen wij de bezoekers om alleen te komen naar een spreekuur.

Wij hopen nog steeds op uw begrip voor deze situatie.

Als u nog vragen heeft of u wilt graag wat advies hebben, bijvoorbeeld over bescherming van de gezondheid van uw werknemers of over andere onderwerpen die betrekking hebben op COVID-19, neem dan zeker contact op met de betreffende bedrijfsarts of stuur een mail naar info@wvmconsult.com.

Wij wensen u veel gezondheid toe!

Met gezonde en hartelijke groet,

Directie WVM Bedrijfsartsen.