WVM Bedrijfsartsen zoekt nieuwe collega-bedrijfsartsen

Ben je toe aan iets anders en op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een andere arbodienst? Wil je bijdragen aan duurzame inzetbaarheid en daarin de vrije hand hebben? Kom dan werken bij WVM Bedrijfsartsen en maak het verschil!

Wie zijn we?
WVM Bedrijfsartsen is een kleine organisatie met korte communicatielijnen en een laagdrempelig overlegstructuur. Je hebt hier alle ruimte om jezelf te ontplooien. Je beheert je eigen agenda en je werkt met klanten die bij je passen. Je werkt in teamverband met je collega-artsen en / of met (kern)deskundigen.  Ons team bestaat uit gedreven en enthousiaste professionals met een no-nonsense- en een ‘to-the-point’ mentaliteit.

Visie
Onze dienstverlening is gebaseerd op  ‘Positief Gezond Ondernemen’. Een visie waarbij gestreefd wordt naar duurzame inzetbaarheid, verhoogde continuïteit, productiviteit, betrokkenheid en tevredenheid van werknemers, waardoor het verzuimpercentage daalt.

Gedachtegoed
De bedrijfsartsen van WVM benaderen actief de mens vanuit de Positieve gezondheidstheorie. Wij zijn  ervan overtuigd dat ieder mens over veerkracht beschikt om zelf de regie te nemen op gezondheid.  De gezondheid van medewerkers draagt bij aan een gezonde organisatie.

Wat bieden we?
Je kunt bij ons zowel parttime als fulltime werken. De parttime werkdagen bepalen we in gezamenlijk overleg. Behalve een leuke werksfeer en mogelijkheden tot het volgen van (vervolg)opleidingen, biedt WVM een passend salaris.

Ben je enthousiast geworden en klaar voor een nieuwe uitdaging? Onderneem dan nú actie!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Roel Rutten (directeur / eigenaar): r.rutten@wvmconsult.com of kijk op onze vacaturepagina of opleidingenpagina.

Wij horen graag van je!