WVM Bedrijfsartsen

Team

WVM

We stellen graag onze teamleden en samenwerkingspartners van WVM Bedrijfsartsen aan u voor

Martin Michels
Martin Michels

Bedrijfsarts

m.michels@wvmconsult.com
BIG Nummer 19037988901

Mijn studie geneeskunde doorliep ik in Maastricht. Vanaf 1992 ben ik werkzaam in de ‘Arbo wereld’ en sinds 1998 als geregistreerd bedrijfsarts. Ik heb ervaring opgedaan met verzekeringsgeneeskundige werkzaamheden tijdens detacheringen bij de voorgangers van het UWV.

Samen met 2 geregistreerde bedrijfsartsen heb ik WVM Bedrijfsartsen opgericht. In 2005 besloten we de dienstverlening helemaal anders te doen dan de werkgevers waar we vandaan kwamen. We wilden af van het strakke keurslijf en gingen volledig voor het belang van werknemers en werkgevers. Ook wilden we de communicatielijnen naar onze klanten/opdrachtgevers zo kort mogelijk houden. Dat betekent dat we persoonlijke bereikbaarheid hoog in het vaandel hebben.

Mijn vrouw en ik hebben twee volwassen dochters die inmiddels het huis uit zijn. Voor mijn ontspanning wandel ik graag met onze Duitse Herder en hou mezelf fit op de spinningfiets. Ik haal regelmatig voldoening uit tuinieren en krijg energie van het reizen met onze caravan.

Roel Rutten
Roel Rutten

Bedrijfsarts

r.rutten@wvmconsult.com
BIG Nummer 09048649301

Sinds 1999 ben ik als bedrijfsarts werkzaam. Mijn opleiding geneeskunde heb ik aan de Universiteit van Maastricht gevolgd. Mijn specialisatie tot bedrijfsarts volgde ik aan de Universiteit van Nijmegen.

Tot 2007 was ik werkzaam bij een tweetal grote, landelijke arbodiensten. Zo ontdekte ik dat ik liever in een kleinere organisatie werk met korte lijnen en waar ik als profesional mijn eigen inbreng heb in beleid en dienstverlening. In 2007 trad ik als eerste werknemer in dienst van WVM Bedrijfsartsen en sinds 2010 ben ik mede-eigenaar van WVM Bedrijfsartsen.

Ik hou van het contact en de overzichtelijkheid van onze organisatie, net als het contact met mijn klanten waar ik als uitvoerend bedrijfsarts mijn diensten verleen.

Naast mijn taken als uitvoerend bedrijfsarts en directielid van WVM, ben ik sinds 2021 opleider van bedrijfsartsen. Op deze manier draag ik mijn ervaring en kennis over aan jonge collega’s en investeren we in de toekomst van ons vak dat onder druk staat door een artsentekort. Als opleider blijft ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons vak dankzij de kennis die de jonge bedrijfsartsen vanuit hun opleiding meenemen.

Naast mijn uitvoerende taken als bedrijfsarts, ligt mijn specialisatie in medische keuringen en ben ik gecertificeerd duikerarts.

Ik krijg energie van een client die me bedankt voor de goede begeleiding tijdens zijn/haar arbeidsongeschiktheid en van een mooie inhaalactie of winst van Max Verstappen.

Esmeralda Willems
Esmeralda Willems

Bedrijfsarts

e.willems@wvmconsult.com
BIG Nummer 89029797401

Sinds 2013 ben ik in dienst bij WVM als bedrijfsarts. Oorspronkelijk ben ik opgeleid tot huisarts, maar enkele jaren daarna maakte ik de overstap naar de bedrijfsgezondheidszorg.

De keuze voor WVM had ik gauw gemaakt omdat ik beter gedij in een overzichtelijke organisatie. Het onderlinge contact  is gauw gemaakt waardoor we op de hoogte blijven van actualiteiten en nieuwe ontwikkelingen. Tegelijk hecht ik veel waarde aan direct contact tussen medewerker, werkgever en bedrijfsarts. Het doet goed om bij te kunnen dragen aan  een gezonde inzetbaarheid van medewerkers. Daar heeft uiteindelijk iedereen profijt van.

Bij WVM Bedrijfsartsen ben ik inmiddels ook opleider voor bedrijfsartsen in opleiding. Het delen van mijn kennis en de uitwisseling van ervaringen met de bedrijfsarts in opleiding, maken dit vak voor mij nóg waardevoller.

Naast mijn werk geniet ik met volle teugen van mijn gezin, vrienden, lange wandelingen met de hond en lekker tuinieren. Een passie die ik deel met mijn man.

Kees Verweij
Kees Verweij

Bedrijfsarts

k.verweij@wvmconsult.com
BIG Nummer 19037681001

Na mijn afstuderen als bedrijfsarts startte ik als freelance arts in de bouwnijverheid. Na een aantal ervaringen bij verschillende ondernemingen, stapte ik over op de Arbodienst als geregistreerd arts in bedrijfsgeneeskunde voor Arbeid en Gezondheid. Sinds 2015 werk ik bij WVM Bedrijfsartsen.

Hier heb ik de vrijheid om me te ontplooien en ervaar ik ruimte om met klanten lijnen uit te zetten. Ik beheer mijn eigen agenda en werk met klanten die bij me passen. Er is een goed overlegstructuur waardoor we op een laagdrempelige manier onze casussen bespreken. Dat is ook bevorderlijk voor de onderlinge sfeer.

Voor WVM ben ik de zogenaamde ‘reizende bedrijfsarts’ uit het team.  Ik reis door het hele land om verzuimspreekuren te doen.

Het doet me goed als mijn werk en bijdrage leiden tot tevreden klanten en cliënten.

In mijn vrije tijd reis ik nog altijd graag en naast mijn hobby in videomontage, houd ik van klussen en repareer van alles in en rondom het huis.

Roel Rutten
Martijn Leunissen

Bedrijfsarts

m.leunissen@wvmconsult.com
BIG Nummer 09914072001

Na mijn vwo examen ben ik in 2010 afgestudeerd als arts aan de Universiteit Maastricht. In 2019 ben ik afgestudeerd als bedrijfsarts aan de SGBO opleiding in Nijmegen.

Met veel plezier werk ik sinds 2011 werk ik bij WVM bedrijfsartsen. Ik kies voor deze kleinere en persoonlijke organisatie waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

Bij WVM ben ik werkzaam als bedrijfsarts en houdt me bezig met verzuimbegeleiding en preventie.

In mijn vrije tijd maak ik ruimte voor dansen, sporten, bourgondisch genieten en leuke dingen doen met familie en vrienden. Daar krijg ik energie van!

Kelly Sensen
Kelly Sensen

Bedrijfsarts

k.sensen@wvmconsult.com
BIG Nummer 89914 952101

Na mijn opleiding geneeskunde in Maastricht heb ik direct gekozen voor bedrijfsgeneeskunde. Mijn keuze voor het vak van bedrijfsarts komt voort uit mijn passie voor het werken met mensen en mijn nieuwsgierigheid voor wat er áchter de schermen bij een bedrijf gebeurt. Ik ben ervan overtuigd dat de gezondheid van medewerkers bijdraagt aan een gezonde organisatie.

 De visie van WVM over positieve gezondheid past bij mij en daarnaast heb ik bij WVM Bedrijfsartsen de kans om met veel verschillende branches samen te werken.

Uiteraard hebben we ook een gezellig en hecht team, en kunnen we van elkaar leren. Momenteel werk ik als bedrijfsarts oa voor de Nationale Politie en Vivantes Ouderenzorg. Verder ben ik ook opleider en leid ik dus de basisartsen binnen WVM op.

Met mijn mooie gezin woon ik in Weert en naast mijn werk hou ik van gastronomie, gezelligheid en theaterbezoekjes.

Janine de Vries
Janine de Vries

Arts

j.de.vries@wvmconsult.com
BIG Nummer 59047293801

Sinds mei 2013 werk ik als arts bij WVM bedrijfsartsen. Ik ben geboren in Steenwijkerwold (Overijssel) en heb mijn studie geneeskunde aan de universiteit van Groningen gevolgd. Na een korte tussenstop in Nieuwegein, woon ik nu alweer ruim 20 jaar met veel plezier in Limburg.

Ik heb gewerkt bij de GGD als keuringsarts WMO en bij bloedbank Sanquin. Daarna ben ik een paar jaar fulltime moeder geweest. Toen onze drie kinderen groot genoeg waren, wilde ik weer aan het werk en kwam terecht bij WVM Bedrijfsartsen. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit verzuimspreekuren. Ik ben positief ingesteld en vind het belangrijk om open en eerlijk te communiceren.

Margaux Scheerhoorn
Margaux Scheerhoorn

Arts

m.scheerhoorn@wvmconsult.com
BIG Nummer 99917744601

Mijn studie geneeskunde volgde ik aan de Universiteit van Maastricht. Na afronding ervan in 2013, heb ik een wereldreis gemaakt. Bij terugkomst ben ik gestart als arts in de bedrijfsgeneeskunde bij een arbodienst in Breda.

Inmiddels werk ik sinds begin 2017 met veel plezier bij WVM Bedrijfsartsen.

Mijn werkzaamheden bestaan momenteel uit keuringen (CDE rijbewijs, taxipas keuring  en 75+ rijbewijskeuring). Daarnaast verleen ik mijn diensten op locatie, bij een klant in Maastricht.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan activiteiten zoals wandelen en zumba. Daarnaast geniet ik van tijd doorbrengen samen met mijn vriend en zoon.

Selina Michels
Selina Michels

Bedrijfsverpleegkundige

s.michels@wvmconsult.com
BIG Nummer 49927945930

In 2020 ben ik officieel afgestudeerd tot verpleegkundige. Gedurende mijn opleiding heb ik in het ziekenhuis op diverse afdelingen ervaring op mogen doen. Namelijk: longziekte, orthopedie en cardiologie.

Na mijn afstuderen heb ik mij verder kunnen ontplooien als verpleegkundige op de cardiologie. Hier heb ik met passie gewerkt echter toch besloten mij verder te willen ontwikkelen binnen de arbodienst.

Werk is een groot onderdeel van iemands leven, ik hoop dan ook de zorg en aandacht te kunnen bieden binnen WVM Bedrijfsartsen.

De normen en waarden van WVM Bedrijfsartsen komen overeen met die van mij, eerlijkheid, betrokken zijn, respect en een luisterend oor bieden.

Ik raak gemotiveerd en krijg veel energie door samen tot een oplossing te komen en mensen te kunnen helpen bij het oppakken van het ‘normale’ leven.

Ook haal ik veel energie uit het leven door creatief bezig te zijn en voor mijn huisdieren te zorgen.

 

Jeffrey Dokter
Jeffrey Dokter

Bedrijfsarts

j.dokter@wvmconsult.com
BIG Nummer 09923336101

Ik wilde altijd al arts worden. Het was daarom een logische stap voor  mij  om geneeskunde te gaan studeren aan de universiteit van Maastricht. Na mijn afstuderen in 2017 realiseerde ik me dat ik een speciale affiniteit voor bedrijfsgezondheidszorg koesterde en ben daardoor met WVM Bedrijfsartsen  in contact gekomen. Na mijn opleiding ben ik er meteen gaan werken.

Het laagdrempelig karakter van WVM, de kleinschaligheid en de een grote variatie in werkzaamheden, spreken me erg aan. Ik startte als ANIOS (Arts Niet In Opleiding tot Specialist) en vrij snel na mijn in diensttreding, stroomde ik door tot AIOS (Arts In Opleiding tot Specialist). Ondertussen ben ik ook in dienst als geregistreerd bedrijfsarts.

Ik word blij van mijn werk. Het geeft me energie wanneer bijvoorbeeld een re-integratieproces mede door mijn advies, tot een passende oplossing leidt.

In mijn vrije tijd wandel en fiets ik graag.

Marly Wester

Arts in opleiding tot bedrijfsarts

m.wester@wvmconsult.com
BIG Nummer 89928267201

Sinds augustus 2020 ben ik werkzaam als arts bij WVM Bedrijfsartsen. Ik ben geboren en getogen in Venray, maar woon in Reuver.

Mijn geneeskundeopleiding tot basisarts volgde ik aan de Universiteit Maastricht. Tijdens mijn opleiding maakte ik kennis met WVM Bedrijfsartsen waar ik een aantal maanden stage mocht lopen. Dit beviel mij zo goed dat ik na het afronden van mijn opleiding er gesolliciteerd heb. Ik werd aangenomen en werk nu alweer een tijdje met veel plezier bij WVM Bedrijfsartsen.

Sinds kort ben ik bezig met de bedrijfsartsenopleiding. Mijn taken bestaan vooral uit het houden van verzuim- en preventieve spreekuren.

Het doet me goed als ik zie dat mensen stappen vooruit maken in hun herstel en in hun re-integratie. Ik denk graag met ze mee om naar de meest passende oplossing te zoeken.

Corrie Oostveen
Corrie Oostveen

Bedrijfsverpleegkundige

c.oostveen@wvmconsult.com
BIG Nummer 59017231730

Sinds ik mijn diploma Verpleegkundige in 1993 heb behaald, heb ik in diverse zorgsectoren gewerkt, totdat ik in 2013 de overstap maakte naar de ‘Arbo-wereld’.
Sinds 2019 werk ik bij WVM Bedrijfsartsen. De uitgesproken visie ‘Werken aan een gezonde organisatie’ en de daarbij horende waardes (eerlijkheid, betrokkenheid, transparantie, respect en luisteren) passen in zijn geheel bij mij.

Ik ondersteun de bedrijfsarts bij de uitvoer van taken rondom verzuimbegeleiding, re-integratie en preventie. Daarnaast verricht ik verschillende rijbewijskeuringen.

Met plezier werk ik samen met opdrachtgevers en hun medewerkers aan het creëren en onderhouden van een goede balans tussen privé, werk en gezondheid. Ook haal ik mijn energie uit powerwalking, koken en eten met familie en vrienden en live muziekoptredens.

Kees Verweij
Martijn van der Pas

Arts

m.vander.pas@wvmconsult.com
BIG Nummer 59909398501

Mijn opleiding geneeskunde volgde ik aan de VU in Amsterdam. Aansluitend deed ik onderzoek en promoveerde in 2015 op mijn proefschrift “Novel surgical approaches in colorectal cancer”. Mijn onderzoek richtte zich op de chirurgische behandeling van dikke- en endeldarmkanker. Van 2012 tot 2018 heb ik mijn opleiding tot gastro-intestinaal en oncologisch chirurg doorlopen. Daarna werkte ik als chirurg in Amersfoort en Hasselt (BE).

In 2022 besloot ik de overstap te maken naar  de bedrijfsgezondheidszorg. Sinds 1 juni 2022 werk ik bij WVM Bedrijfsartsen.

Werken in een kleine organisatie is prettig omdat je elkaar snel weet te bereiken. Dat maakt onze dienstverlening efficiënter. Mijn ervaring en kennis als chirurg zijn van grote toegevoegde waarde bij de begeleiding van werknemers tijdens re-integratie of voor preventief advies.

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin, familie en vrienden. Daarnaast draag ik met liefde de zorg voor het rijksmonument waarin wij wonen.

Roel Rutten
Ankie Surinx

Bedrijfsarts

a.surinx@wvmconsult.com
BIG Nummer 89920729301

Ik studeerde psychologie en geneeskunde aan de universiteit van Maastricht. Sinds 2017 ben ik werkzaam binnen de bedrijfsgeneeskunde. In september 2022 studeerde ik af als bedrijfsarts.

WVM spreekt me aan omdat het een overzichtelijke organisatie is. Hiervandaan werk ik als bedrijfsarts voor zowel grote bedrijven als het MKB.

Het geven van uitgebreide aandacht voor medewerkers of werkgevers om ze verder op weg te helpen, geeft me veel voldoening.

Mijn vrije tijd besteed ik aan lezen, reizen, yoga, wandelen met mijn hondjes en gezellig samen zijn met familie en vrienden.

Irma van Dijk

Bedrijfsverpleegkundige

i.van.dijk@wvmconsult.com
BIG Nummer 19008660130

Sinds 2018 ben ik werkzaam als praktijkondersteuner bedrijfsarts. In 2023 behaalde ik het diploma arboverpleegkundige.

Ik heb ruim 20 jaar ervaring in het vak opgedaan. Dat deed ik als verpleegkundig overgangsconsulent, orthomoleculair therapeut (advies bij combinatie voeding met vitaminen, mineralen en andere supplementen), sportvasten coach en enkele jaren als bedrijfsverpleegkundige. Deze diensten verleende ik vanuit mijn eigen bedrijf.

WVM Bedrijfsartsen ken ik al jaren vanuit een eerdere werkgever en heb er altijd prettig mee samengewerkt.

Na mijn opleiding tot praktijkondersteuner bedrijfsarts besloot ik om de opleiding tot Arboverpleegkundige te doen. Ik wil van toegevoegde waarde zijn voor bedrijven.

Als arbo-/bedrijfsverpleegkundige ben je generalist en kun je werkgevers en werknemers in samenwerking met de kerndeskundigen, adviseren; niet alleen over verzuim maar vooral over preventie. Bij WVM Bedrijfsartsen krijg ik de kans om hierin te groeien en samen nieuwe diensten/producten te ontwikkelen.

Hier kun je me aantreffen als bedrijfsverpleegkundige tijdens spreekuren, als casemanager, uitvoerder PMO’s en adviseur van leidinggevenden en werkgevers. Daarnaast ontwikkel ik mede diensten en producten.

In mijn vrije tijd bespeel ik onder meer de Djembé (Afrikaanse percussie) in een groep. Hierbij is het de kunst om gezamenlijk tot de juiste ‘groove’ te komen. Zo ontstaat er een heel nieuw ritme waarbij de afzonderlijke instrumenten niet terug te horen zijn.

Op deze manier beoefen ik ook mijn beroep. In nauwe verbinding met elkaar er gezamenlijk iets moois van maken.

Marion Rutten

Verpleegkundige

m.vanaken@wvmconsult.com
BIG Nummer 49058282230

Als verpleegkundige heb ik gewerkt in de ouderen- en verpleeghuiszorg. Later deed ik ervaring op in het ziekenhuis op de afdelingen plastische chirurgie, orthopedie en urologie.

In de “reguliere” zorg kwam er steeds minder tijd en aandacht voor de patiënt. Dit beeld paste niet meer met het beeld dat ik voor ogen had toen ik aan de opleiding verpleegkunde begon. Ik wil de aandacht kunnen geven die patiënten/cliënten verdienen. Bij WVM Bedrijfsartsen is dat wél mogelijk en was meteen mijn reden om de overstap te maken.

Hier werkt men vanuit Positieve Gezondheid waarbij de mens in al zijn facetten als uitgangspunt wordt genomen. Dat spreekt me erg aan.

Bij WVM houd ik me voornamelijk bezig met keuringen, maar ondersteun ik ook in verzuimbegeleiding onder taakdelegatie van een bedrijfsarts.

Ik bloei op als ik iemands vertrouwen kan winnen om verder te helpen. Door dit vertrouwen vertelt iemand meer over zichzelf. Dat helpt enorm bij het herstelproces. En verder krijg ik natuurlijk energie van mijn beide zoons. Ik straal als ik zie dat het ze goed gaat.

Corinne Cuvee
Corinne Couvee

Officemanager

info@wvmconsult.com

Oorspronkelijk heb ik een horeca achtergrond. Mijn opleiding aan de Hotelvakschool en jarenlange ervaring als zelfstandig ondernemer in deze gastvrije sector, komen goed van pas als officemanager bij WVM Bedrijfsartsen. Sinds oktober 2011 ben ik verantwoordelijk voor alles op het gebied van administratie en boekhouding.

Zodra ik de kans krijg trek ik erop uit met de camper. Maar tegenwoordig geniet ik vooral ook van mijn kleinkinderen.

Petra Michels

Administratief medewerkster

info@wvmconsult.com

Sinds 2013 ben ik werkzaam voor WVM Bedrijfsartsen. Hier vervul ik de functie als administratief medewerkster en regel ik de planning, mail en beantwoord de telefoon.

Ik houd van de afwisseling van het werk en waar de organisatie voor staat. Voorheen werkte ik in een winkel maar wilde écht iets anders. Dat vond ik bij WVM Bedrijfsartsen. Hier kan ik mensen helpen en wordt er waarde gehecht aan mijn accuratesse.

Van onze vakanties krijg ik energie en ik ga graag uit eten.

Angela de Bruijn

Administratief medewerker

info@wvmconsult.com

Na vele jaren ervaring als medewerkerker klantenservice bij een zorgverzekeraar, was ik toe aan een nieuwe uitdaging.

Die heb ik gevonden bij WVM Bedrijfsartsen. Sinds 1 februari 2024 ondersteun ik mijn collega’s als administratief medewerker. Ik ben onder meer verantwoordelijk voor het plannen van afspraken, het beantwoorden van e-mails en het telefonisch te woord staan van klanten en cliënten.

Waarom ik voor WVM Bedrijfsartsen heb gekozen? Heel simpel. Ik ervaar hier een open communicatie in een laagdrempelige omgeving met fijne collega’s.

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin, de honden en lekker eten!

Odin Westen
Odin Westen

Account Manager

o.westen@wvmconsult.com

Sinds maart 2020 ben ik parttime in dienst als Accountmanager voor WVM Bedrijfsartsen. Op vrijdag vervul ik mijn functie als Provinciaal Statenlid van Limburg.

Ik heb hbo Commercieel Management gestudeerd. Bij WVM ben ik het aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande klanten en houd me bezig met online marketing. Daarnaast introduceer ik nieuwe klanten in ons online verzuimsysteem. Dat doe ik met veel plezier.

Het prettige aan WVM Bedrijfsartsen is dat we direct met elkaar kunnen communiceren. Er heerst een prettige werksfeer die gecreëerd wordt door fijne collega’s. Ik krijg energie van het binnenhalen van een nieuwe klant, positieve mensen, mijn familie en hardlopen / fitness. Daarnaast lees ik graag, bezoek ik regelmatig het theater en kan enorm genieten van de Indonesische keuken.

Bent u op zoek naar een (nieuwe) Arbodienst? Neem dan contact met me op via: o.westen@wvmconsult.com.  Ik reageer meteen zodat we een afspraak kunnen plannen.

Tot ziens!

Claudia Benders

Management assistent

info@wvmconsult.com

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij WVM Bedrijfsartsen. Als rechterhand van de directie draag ik eraan bij om zaken zo soepel mogelijk binnen de organisatie te laten verlopen. Naast al mijn andere taken hoort ook het klantcontact.

Ik streef naar een optimale communicatie tussen alle partijen. Het geeft me grote voldoening als mijn bijdrage leidt tot een efficiënt en tevreden resultaat. We gaan immers voor blije, gemotiveerde en vooral gezonde klanten.

Wat me erg aanspreekt bij WVM Bedrijfsartsen is dat het een overzichtelijke organisatie is waar alle collega’s bereikbaar zijn. Daardoor is overleg eenvoudiger dat weer leidt tot een snelle en efficiënte dienstverlening.

In mijn vrije tijd houd ik ervan om sportief bezig te zijn, maar kan ook zeker genieten van een gezellig etentje met familie of vrienden.

Erwin Napjus
Erwin Napjus

A&O-deskundige

enapjus@human-invest.nl

Als Arbeids- & Organisatie- en veiligheidskundige ben ik een gecertificeerde kerndeskundige bij WVM Bedrijfsartsen. Als A&O-er richt ik me op de mens, organisatie en arbeid, op voornamelijk psychosociale arbeidsbelasting (werkdruk, werkstress en ongewenste omgangsvormen).

Ik vind het prettig om samen te werken met bedrijfsartsen vanuit de visie ‘Positieve Gezondheid’. De bedrijfsarts richt zich in eerste instantie op het individu, ik richt me op de organisatie.

In mijn dagelijks werk adviseer en begeleid ik organisaties bij het gezond en gemotiveerd inzetbaar houden van hun medewerkers, het aanpakken van de psychosociale arbeidsbelasting (PSA) en het verminderen van arbeidsrisico’s voortkomend uit menselijk handelen.

Naast mijn werk krijg ik veel energie van sporten (voetbal, crossfit, hardlopen), maar ook van mijn grote passie, roofvissen. Van november tot maart ga ik regelmatig met de boot het water op om te vissen op snoek, snoekbaars of roofblij. Heerlijk ontspannen, mooie natuur en de spanning van een mooie visvangst.

Pascal Sleebe
Pascal Sleebe

Arbeidsdeskundige – SRA geregistreerd en SKO gecertificeerd

info@sleebe-arbeidsdeskundige.nl

Mijn werkervaring ligt geheel binnen de Sociale Zekerheid waarvan 23 jaar bij GAK en UWV. Sinds 2011 ben ik werkzaam als gecertificeerd en geregistreerd arbeidsdeskundige en verricht vanuit deze rol onderzoeken spoor 1/spoor 2 in het kader van de Wet Poortwachter.

Ik kies voor de samenwerking met WVM Bedrijfsartsen omdat ik houd van het directe contact en het snel schakelen met de bedrijfsartsen. Ik haal ook veel energie uit het gevoel dat ik bij mensen nalaat nadat ik ze heb gesproken. Daar waar ze vaak vooraf zenuwachtig zijn, geven ze achteraf vaak aan het contact en het gesprek als zeer prettig te hebben ervaren.

Verder houd ik me graag fit en haal energie uit krachttraining en cardio in de sportschool.

Wim van Alphen

Hoger veiligheidskundige en arbeidshygiënist

wvanalphen@gmail.com

Mijn basisopleiding in chemie genoot ik aan de universiteit van Leiden waarna ik promoveerde in microbiologie. Mijn Arbowerkzaamheden bestaan uit hoger veiligheidskunde, arbeidshygiëne en stralingshygiëne en ben ik leadauditor.

Via WVM Bedrijfsartsen kom ik bij veel verschillende soorten bedrijven waar ik aan het werk kan. Deze afwisseling spreekt me erg aan. Hier verricht ik voornamelijk taken op preventief gebied. Voorkómen dat medewerkers ziek worden door hun werk en voorkomen dat er ongevallen optreden. Eigenlijk dus ook voorkómen dat medewerkers bij de bedrijfsarts terecht komen. Dat doe ik door het beoordelen van werkplekken, de uitvoer van risico-inventarisaties en het doen van aanbevelingen om werkplekken geschikter te maken.

Ik geniet van de contacten met mensen, vooral met mensen en hun humor en krijg energie van de resultaten van mijn bijdrage.