WVM Bedrijfsartsen

Team

WVM

We stellen graag onze teamleden en samenwerkingspartners van WVM Bedrijfsartsen aan u voor

Martin Michels
Martin Michels

m.michels@wvmconsult.com
BIG Nummer 19037988901

Mijn studie geneeskunde doorliep ik in Maastricht. Vanaf 1992 ben ik werkzaam in de ‘Arbo wereld’ en sinds 1998 als geregistreerd bedrijfsarts. Ik heb ervaring opgedaan met verzekeringsgeneeskundige werkzaamheden tijdens detacheringen bij de voorgangers van het UWV.

Samen met 2 geregistreerde bedrijfsartsen heb ik WVM Bedrijfsartsen opgericht. In 2005 besloten we de dienstverlening helemaal anders te doen dan de werkgevers waar we vandaan kwamen. We wilden af van het strakke keurslijf en gingen volledig voor het belang van werknemers en werkgevers. Ook wilden we de communicatielijnen naar onze klanten/opdrachtgevers zo kort mogelijk houden. Dat betekent dat we persoonlijke bereikbaarheid hoog in het vaandel hebben.

Mijn vrouw en ik hebben twee volwassen dochters die inmiddels het huis uit zijn. Voor mijn ontspanning wandel ik graag met onze Duitse Herder en hou mezelf fit op de spinningfiets. Ik haal regelmatig voldoening uit tuinieren en krijg energie van het reizen met onze caravan.

Roel Rutten
Roel Rutten

Bedrijfsarts

r.rutten@wvmconsult.com
BIG Nummer 09048649301

Sinds 1999 ben ik als bedrijfsarts werkzaam. Mijn opleiding geneeskunde heb ik aan de Universiteit van Maastricht gevolgd. Mijn specialisatie tot bedrijfsarts volgde ik aan de Universiteit van Nijmegen.

Tot 2007 was ik werkzaam bij een tweetal grote, landelijke arbodiensten. Zo ontdekte ik dat ik liever in een kleinere organisatie werk met korte lijnen en waar ik als profesional mijn eigen inbreng heb in beleid en dienstverlening. In 2007 trad ik als eerste werknemer in dienst van WVM Bedrijfsartsen en sinds 2010 ben ik mede-eigenaar van WVM Bedrijfsartsen.

Ik hou van het contact en de overzichtelijkheid van onze organisatie, net als het contact met mijn klanten waar ik als uitvoerend bedrijfsarts mijn diensten verleen.

Naast mijn taken als uitvoerend bedrijfsarts en directielid van WVM, ben ik sinds 2021 opleider van bedrijfsartsen. Op deze manier draag ik mijn ervaring en kennis over aan jonge collega’s en investeren we in de toekomst van ons vak dat onder druk staat door een artsentekort. Als opleider blijft ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons vak dankzij de kennis die de jonge bedrijfsartsen vanuit hun opleiding meenemen.

Naast mijn uitvoerende taken als bedrijfsarts, ligt mijn specialisatie in medische keuringen en ben ik gecertificeerd duikerarts.

Ik krijg energie van een client die me bedankt voor de goede begeleiding tijdens zijn/haar arbeidsongeschiktheid en van een mooie inhaalactie of winst van Max Verstappen.

Esmeralda Willems
Esmeralda Willems

Bedrijfsarts

e.willems@wvmconsult.com
BIG Nummer 89029797401

Sinds 2013 ben ik in dienst bij WVM als bedrijfsarts. Oorspronkelijk ben ik opgeleid tot huisarts, maar enkele jaren daarna maakte ik de overstap naar de bedrijfsgezondheidszorg.

De keuze voor WVM had ik gauw gemaakt omdat ik beter gedij in een overzichtelijke organisatie. Het onderlinge contact  is gauw gemaakt waardoor we op de hoogte blijven van actualiteiten en nieuwe ontwikkelingen. Tegelijk hecht ik veel waarde aan direct contact tussen medewerker, werkgever en bedrijfsarts. Het doet goed om bij te kunnen dragen aan  een gezonde inzetbaarheid van medewerkers. Daar heeft uiteindelijk iedereen profijt van.

Bij WVM Bedrijfsartsen ben ik inmiddels ook opleider voor bedrijfsartsen in opleiding. Het delen van mijn kennis en de uitwisseling van ervaringen met de bedrijfsarts in opleiding, maken dit vak voor mij nóg waardevoller.

Naast mijn werk geniet ik met volle teugen van mijn gezin, vrienden, lange wandelingen met de hond en lekker tuinieren. Een passie die ik deel met mijn man.

Kees Verweij
Kees Verweij

Bedrijfsarts

k.verweij@wvmconsult.com
BIG Nummer 19037681001

Na mijn afstuderen als bedrijfsarts startte ik als freelance arts in de bouwnijverheid. Na een aantal ervaringen bij verschillende ondernemingen, stapte ik over op de Arbodienst als geregistreerd arts in bedrijfsgeneeskunde voor Arbeid en Gezondheid. Sinds 2015 werk ik bij WVM Bedrijfsartsen.

Hier heb ik de vrijheid om me te ontplooien en ervaar ik ruimte om met klanten lijnen uit te zetten. Ik beheer mijn eigen agenda en werk met klanten die bij me passen. Er is een goed overlegstructuur waardoor we op een laagdrempelige manier onze casussen bespreken. Dat is ook bevorderlijk voor de onderlinge sfeer.

Voor WVM ben ik de zogenaamde ‘reizende bedrijfsarts’ uit het team.  Ik reis door het hele land om verzuimspreekuren te doen.

Het doet me goed als mijn werk en bijdrage leiden tot tevreden klanten en cliënten.

In mijn vrije tijd reis ik nog altijd graag en naast mijn hobby in videomontage, houd ik van klussen en repareer van alles in en rondom het huis.

Janine de Vries
Janine de Vries

Arts

j.de.vries@wvmconsult.com
BIG Nummer 59047293801

Sinds mei 2013 werk ik als arts bij WVM bedrijfsartsen. Ik ben geboren in Steenwijkerwold (Overijssel) en heb mijn studie geneeskunde aan de universiteit van Groningen gevolgd. Na een korte tussenstop in Nieuwegein, woon ik nu alweer ruim 20 jaar met veel plezier in Limburg.

Ik heb gewerkt bij de GGD als keuringsarts WMO en bij bloedbank Sanquin. Daarna ben ik een paar jaar fulltime moeder geweest. Toen onze drie kinderen groot genoeg waren, wilde ik weer aan het werk en kwam terecht bij WVM Bedrijfsartsen. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit verzuimspreekuren. Ik ben positief ingesteld en vind het belangrijk om open en eerlijk te communiceren.

Martijn Leunissen
Martijn Leunissen

Bedrijfsarts

m.leunissen@wvmconsult.com
BIG Nummer 09914072001

Na mijn vwo examen ben ik in 2010 afgestudeerd als arts aan de Universiteit Maastricht. In 2019 ben ik afgestudeerd als bedrijfsarts aan de SGBO opleiding in Nijmegen.

Met veel plezier werk ik sinds 2011 werk ik bij WVM bedrijfsartsen. Ik kies voor deze kleinere en persoonlijke organisatie waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

Bij WVM ben ik werkzaam als bedrijfsarts en houdt me bezig met verzuimbegeleiding en preventie.

In mijn vrije tijd maak ik ruimte voor dansen, sporten, bourgondisch genieten en leuke dingen doen met familie en vrienden. Daar krijg ik energie van!

Margaux Scheerhoorn
Margaux Scheerhoorn

Arts

m.scheerhoorn@wvmconsult.com
BIG Nummer 99917744601

Mijn studie geneeskunde volgde ik aan de Universiteit van Maastricht. Na afronding ervan in 2013, heb ik een wereldreis gemaakt. Bij terugkomst ben ik gestart als arts in de bedrijfsgeneeskunde bij een arbodienst in Breda.

Inmiddels werk ik sinds begin 2017 met veel plezier bij WVM Bedrijfsartsen.

Mijn werkzaamheden bestaan momenteel uit keuringen (CDE rijbewijs, taxipas keuring  en 75+ rijbewijskeuring). Daarnaast verleen ik mijn diensten op locatie, bij een klant in Maastricht.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan activiteiten zoals wandelen en zumba. Daarnaast geniet ik van tijd doorbrengen samen met mijn vriend en zoon.

Kelly Sensen
Kelly Sensen

Bedrijfsarts

k.sensen@wvmconsult.com
BIG Nummer 89914952101

Ik ben vanaf 2011 werkzaam in dit vak en in 2016 rondde ik mijn opleiding tot bedrijfsarts af. Samen met mijn gezin woon ik in Weert.

Bij WVM bedrijfsartsen heb ik de kans om met veel verschillende branches samen te werken. Uiteraard hebben we ook een gezellig en hecht team en kunnen we van elkaar leren.

Op dit moment werk ik als bedrijfsarts voor onder andere de Nationale Politie.

Ik heb voor het vak gekozen omdat ik graag met mensen werk en ben van mening dat de gezondheid van medewerkers bijdraagt aan een gezonde organisatie.

Naast mijn werk houd ik van gastronomie, dans, en lange wandelingen met de hond.

Petra Kathmann
Petra Kathmann

Arts WVM bedrijfsartsen

p.kathmann@wvmconsult.com
BIG-nummer: 09042867201

Na mijn opleiding geneeskunde ben ik in Zuid-Limburg gaan wonen. Hier ben ik werkzaam geweest in diverse functies waaronder als arts bij een uitkeringsinstantie en daarna als arts bij de GGD.

Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en in 2021 koos ik voor bedrijfsgeneeskunde en startte bij WVM als arts. Hier trof ik een gedreven, enthousiaste groep mensen aan die me inspireren om me verder te verdiepen in dit vakgebied. Het is een kleine organisatie met korte lijnen, een  no nonsens mentaliteit en ‘to the point’.

Verder raak ik geïnspireerd door mijn deelname aan de projectgroep ‘Mooi Leven Huis Zuid-Limburg’. Een project waar ouders samen bouwen aan een thuis voor hun kind met een intensieve zorgvraag.

Jeffrey Dokter
Jeffrey Dokter

Bedrijfsarts in opleiding

j.dokter@wvmconsult.com
BIG Nummer 09923336101

Ik wilde altijd al arts worden. Het was daarom een logische stap voor  mij  om geneeskunde te gaan studeren aan de universiteit van Maastricht. Na mijn afstuderen in 2017 realiseerd ik me dat ik een speciale affiniteit voor bedrijfsgezondheidszorg koesterde en ben daardoor met WVM Bedrijfsartsen  in contact gekomen. Na mijn opleiding ben ik er meteen gaan werken.

Het laagdrempelig karakter van WVM, de kleinschaligheid en de een grote variatie in werkzaamheden, spreken me erg aan. Ik startte als ANIOS (Arts Niet In Opleiding tot Specialist) en vrij snel na mijn in diensttreding, stroomde ik door tot AIOS (Arts In Opleiding tot Specialist). Het is mijn doel om mezelf binnenkort formeel ook als bedrijfsarts te introduceren.

Ik word blij van mijn werk. Het geeft me energie wanneer bijvoorbeeld een re-integratieproces mede door mijn advies, tot een passende oplossing leidt.

In mijn vrije tijd wandel en fiets ik graag.

Marion Rutten

Verpleegkundige

m.vanaken@wvmconsult.com
BIG Nummer 49058282230

Als verpleegkundige heb ik gewerkt in de ouderen- en verpleeghuiszorg. Later deed ik ervaring op in het ziekenhuis op de afdelingen plastische chirurgie, orthopedie en urologie.

In de “reguliere” zorg kwam er steeds minder tijd en aandacht voor de patiënt. Dit beeld paste niet meer met het beeld dat ik voor ogen had toen ik aan de opleiding verpleegkunde begon. Ik wil de aandacht kunnen geven die patiënten/cliënten verdienen. Bij WVM Bedrijfsartsen is dat wél mogelijk en was meteen mijn reden om de overstap te maken.

Hier werkt men vanuit Positieve Gezondheid waarbij de mens in al zijn facetten als uitgangspunt wordt genomen. Dat spreekt me erg aan.

Bij WVM houd ik me voornamelijk bezig met keuringen, maar ondersteun ik ook in verzuimbegeleiding onder taakdelegatie van een bedrijfsarts.

Ik bloei op als ik iemands vertrouwen kan winnen om verder te helpen. Door dit vertrouwen vertelt iemand meer over zichzelf. Dat helpt enorm bij het herstelproces. En verder krijg ik natuurlijk energie van mijn beide zoons. Ik straal als ik zie dat het ze goed gaat.

Petra Michels

Administratief medewerkster

info@wvmconsult.com

Sinds 2013 ben ik werkzaam voor WVM Bedrijfsartsen. Hier vervul ik de functie als administratief medewerkster en regel ik de planning, mail en beantwoord de telefoon.

Ik houd van de afwisseling van het werk en waar de organisatie voor staat. Voorheem werkte ik in een winkel maar wilde écht iets anders. Dat vond ik bij VWM Bedrijfsartsen. Hier kan ik mensen helpen en wordt er waarde gehecht aan mijn accuratesse.

Van onze vakanties krijg ik energie en ik ga graag uit eten.

Wim van Alphen

Hoger veiligheidskundige en arbeidshygiënist

wvanalphen@gmail.com

Mijn basisopleiding in chemie genoot ik aan de universiteit van Leiden waarna ik promoveerde in microbiologie. Mijn Arbowerkzaamheden bestaan uit hoger veiligheidskunde, arbeidshygiëne en stralingshygiëne en ben ik leadauditor.

Via WVM Bedrijfsartsen kom ik bij veel verschillende soorten bedrijven waar ik aan het werk kan. Deze afwisseling spreekt me erg aan. Hier verricht ik voornamelijk taken op preventief gebied. Voorkómen dat medewerkers ziek worden door hun werk en voorkomen dat er ongevallen optreden. Eigenlijk dus ook voorkómen dat medewerkers bij de bedrijfsarts terecht komen. Dat doe ik door het beoordelen van werkplekken, de uitvoer van risico-inventarisaties en het doen van aanbevelingen om werkplekken geschikter te maken.

Ik geniet van de contacten met mensen, vooral met mensen en hun humor en krijg energie van de resultaten van mijn bijdrage.

Marly Wester

Arts

m.wester@wvmconsult.com

Sinds augustus 2020 ben ik werkzaam als arts bij WVM Bedrijfsartsen. Ik ben geboren en getogen in Venray, maar woon in Reuver.

Mijn geneeskundeopleiding tot basisarts volgde ik aan de Universiteit Maastricht. Tijdens mijn opleiding maakte ik kennis met WVM Bedrijfsartsen waar ik een aantal maanden stage mocht lopen. Dit beviel mij zo goed dat ik na het afronden van mijn opleiding er gesolliciteerd heb. Ik werd aangenomen en werk nu alweer een tijdje met veel plezier bij WVM Bedrijfsartsen.

Sinds kort ben ik bezig met de bedrijfsartsenopleiding. Mijn taken bestaan vooral uit het houden van verzuim- en preventieve spreekuren.

Het doet me goed als ik zie dat mensen stappen vooruit maken in hun herstel en in hun re-integratie. Ik denk graag met ze mee om naar de meest passende oplossing te zoeken.

Corinne Cuvee
Corinne Couvee

Officemanager

info@wvmconsult.com

Oorspronkelijk heb ik een horeca achtergrond. Mijn opleiding aan de Hotelvakschool en jarenlange ervaring als zelfstandig ondernemer in deze gastvrije sector, komen goed van pas als officemanager bij WVM Bedrijfsartsen. Sinds oktober 2011 ben ik verantwoordelijk voor alles op het gebied van administratie en boekhouding.

Zodra ik de kans krijg trek ik erop uit met de camper. Maar tegenwoordig geniet ik vooral ook van mijn kleinkinderen.

Odin Westen
Odin Westen

Account Manager

o.westen@wvmconsult.com

Sinds maart 2020 ben ik parttime in dienst als Accountmanager voor WVM Bedrijfsartsen. Op vrijdag vervul ik mijn functie als Provinciaal Statenlid van Limburg.

Ik heb hbo Commercieel Management gestudeerd. Bij WVM ben ik het aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande klanten en houd me bezig met online marketing. Daarnaast introduceer ik nieuwe klanten in ons online verzuimsysteem. Dat doe ik met veel plezier.

Het prettige aan WVM Bedrijfsartsen is dat we direct met elkaar kunnen communiceren. Er heerst een prettige werksfeer die gecreëerd wordt door fijne collega’s. Ik krijg energie van het binnenhalen van een nieuwe klant, positieve mensen, mijn familie en hardlopen / fitness. Daarnaast lees ik graag, bezoek ik regelmatig het theater en kan enorm genieten van de Indonesische keuken.

Bent u op zoek naar een (nieuwe) Arbodienst? Neem dan contact met me op via: o.westen@wvmconsult.com.  Ik reageer meteen zodat we een afspraak kunnen plannen.

Tot ziens!

Pascal Sleebe
Pascal Sleebe

Arbeidsdeskundige – SRA geregistreerd en SKO gecertificeerd

info@sleebe-arbeidsdeskundige.nl

Mijn werkervaring ligt geheel binnen de Sociale Zekerheid waarvan 23 jaar bij GAK en UWV. Sinds 2011 ben ik werkzaam als gecertificeerd en geregistreerd arbeidsdeskundige en verricht vanuit deze rol onderzoeken spoor 1/spoor 2 in het kader van de Wet Poortwachter.

Ik kies voor de samenwerking met WVM Bedrijfsartsen omdat ik houd van het directe contact en het snel schakelen met de bedrijfsartsen. Ik haal ook veel energie uit het gevoel dat ik bij mensen nalaat nadat ik ze heb gesproken. Daar waar ze vaak vooraf zenuwachtig zijn, geven ze achteraf vaak aan het contact en het gesprek als zeer prettig te hebben ervaren.

Verder houd ik me graag fit en haal energie uit krachttraining en cardio in de sportschool.

Corrie Oostveen
Corrie Oostveen

Bedrijfsverpleegkundige

c.oostveen@wvmconsult.com
BIG Nummer 59017231730

Sinds ik mijn diploma Verpleegkundige in 1993 heb behaald, heb ik in diverse zorgsectoren gewerkt, totdat ik in 2013 de overstap maakte naar de ‘Arbo-wereld’.
Sinds 2019 werk ik bij WVM Bedrijfsartsen. De uitgesproken visie ‘Werken aan een gezonde organisatie’ en de daarbij horende waardes (eerlijkheid, betrokkenheid, transparantie, respect en luisteren) passen in zijn geheel bij mij.

Ik ondersteun de bedrijfsarts bij de uitvoer van taken rondom verzuimbegeleiding, re-integratie en preventie. Daarnaast verricht ik verschillende rijbewijskeuringen.

Met plezier werk ik samen met opdrachtgevers en hun medewerkers aan het creëren en onderhouden van een goede balans tussen privé, werk en gezondheid. Ook haal ik mijn energie uit powerwalking, koken en eten met familie en vrienden en live muziekoptredens.

Claudia Benders
Claudia Benders

Administratief medewerkster

info@wvmconsult.com

Sinds 2016 ben ik werkzaam als administratief medewerkster bij WVM Bedrijfsartsen.

Wat ik prettig vind aan WVM Bedrijfsartsen, is dat de onderlinge contacten direct zijn. De organisatie is overzichtelijk en transparant. Deze werkwijze sluit perfect aan op mijn eigen visie op werk.

Momenteel neem ik diverse taken waar zoals boekhouding, facturatie, planning, verwerking van medische informatie en ontvangst aan de receptie. Hierdoor heb ik veel contact met onze klanten en met veel plezier draag ik bij aan een optimale communicatie tussen alle partijen.

Naast mijn werk houd ik van actief bezig zijn. Ik wandel en fiets regelmatig, maar kan net zo goed genieten van een heerlijk etentje.

Erwin Napjus
Erwin Napjus

A&O-deskundige

enapjus@human-invest.nl

Als Arbeids- & Organisatie- en veiligheidskundige ben ik een gecertificeerde kerndeskundige bij WVM Bedrijfsartsen. Als A&O-er richt ik me op de mens, organisatie en arbeid, op voornamelijk psychosociale arbeidsbelasting (werkdruk, werkstress en ongewenste omgangsvormen).

Ik vind het prettig om samen te werken met bedrijfsartsen vanuit de visie ‘Positieve Gezondheid’. De bedrijfsarts richt zich in eerste instantie op het individu, ik richt me op de organisatie.

In mijn dagelijks werk adviseer en begeleid ik organisaties bij het gezond en gemotiveerd inzetbaar houden van hun medewerkers, het aanpakken van de psychosociale arbeidsbelasting (PSA) en het verminderen van arbeidsrisico’s voortkomend uit menselijk handelen.

Naast mijn werk krijg ik veel energie van sporten (voetbal, crossfit, hardlopen), maar ook van mijn grote passie, roofvissen. Van november tot maart ga ik regelmatig met de boot het water op om te vissen op snoek, snoekbaars of roofblij. Heerlijk ontspannen, mooie natuur en de spanning van een mooie visvangst.

Pascal Schmeitz

Ergonomie specialist

pascal@ergonomiespecialist.nl

Nadat ik (cum laude) afstudeerde als fysiotherapeut, ben ik me gaan specialiseren in klachten van- en rondom de wervelkolom.

Mijn leerzame periode was tijdens de multidisciplinaire behandeltrajecten waar bewustwording en gedragsverandering de essentie vormen. Kenmerken van deze behandelstrategie pas ik nog steeds toe in mijn adviezen.

Ik heb WVM Bedrijfsartsen leren kennen als een energieke organisatie, waar de leer van ‘Positieve gezondheid’ centraal staat. Alles draait om gezonde en vitale werknemers en organisaties. De veelzijdige interventieopties sluiten aan bij de behoefte van organisaties.

Mijn rol binnen WVM is, om een werkplek te onderzoeken naar onder meer, maatvoering en instelling van een werkplek, passend bij de individuele en behoefte en klachtenbeeld.

Het geeft mij een enorme boost als cliënten op een gezondere en vitalere manier hun werkzaamheden uitvoeren en werkhervatting sneller gerealiseerd wordt. Dan ben ik blij dat mijn aandeel waardevol was.

Maud Amkreutz
Maud Amkreutz

Lifecoach

maud@bewustineigenbrein.nl

Na mijn hbo-opleiding HR besloot ik Strategisch HRM eraan toe te voegen. Vervolgens werkte ik bij diverse organisaties in HR-functies. Zo ontdekte ik mijn toenemende affiniteit voor de ontwikkeling en groei van mensen. Deze interesse leidde tot het volgen en afronden van de post-hbo-opleiding tot ‘coach Practitioner’ waarna ik een eigen praktijk startte.

Vanuit de visie van WVM Bedrijfsartsen draag ik graag mijn steentje bij aan de ‘Gezonde Organisatie’ waarbij de mens en zijn/haar kwaliteiten centraal staan. Als coach help ik mensen bij het ombuigen van ineffectieve gedachte- en gedragspatronen.

Ik kan intens genieten van zonnestralen op een koude winterdag of de bloesem aan de bomen in de lente. Ik houd van lekker eten, wandelen en beoefen een aantal keren per week yoga. Dit geeft zowel energie als ontspanning in mijn hoofd en lijf, een mooie combinatie.

Pascal Sleebe
Daniëlle Klerken

Arbeids- en Organisatiepsycholoog

danielle@amplitia.nl

Ik ben in 1999 afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht, Gezondheidswetenschappen en verbijzondering Geestelijke Gezondheidkunde. Daarna ben ik altijd, als dochter van een arbeidsdeskundige, bezig geweest met vraagstukken op het vlak van Arbeid en Gezondheid. Vanuit deze interesse ben ik opnieuw gaan studeren en heb in 2012 mijn master Arbeids- en Organisatiepsychologie behaald. In 2018 studeerde ik af aan AOG School of Management, onderdeel van de Universiteit Groningen.

WVM Bedrijfsartsen spreekt mee aan vanwege hun visie op Positieve Gezondheid. Ik kijk zelf vanuit  Positieve Psychologie naar de gehele mens. Het is mijn ervaring dat WVM samenwerkt vanuit de gedachte dat korte lijnen en snel handelen bijdragen aan een snel herstel, het voorkomen van uitval, maar vooral het bevorderen van werkgeluk en bevlogenheid.

Ik werk als Arbeids- en Organisatiepsycholoog met een uitdrukkelijke focus op werk.

Ik krijg energie van het gevoel van verbinding, samenhang en samenwerken met de bedrijfsarts, medewerker en werkgever. Die verbinding zoek ik ook op in de thuissituatie met mijn gezin en mijn vrienden waarbij samen genieten van eten en drinken een belangrijke plek inneemt.

Edmée Verstraelen

edmee@amplitia.nl

Opgeleid als Bedrijfskundige en gespecialiseerd in Strategisch HRM, heb ik vele jaren gewerkt in het (internationale) bedrijfsleven. Sinds 2019 ben ik mede-eigenaar van Amplitia. Ik richt mij op het onderzoeken en ontwikkelen van talenten van (groepen) medewerkers met als doel deze optimaal en duurzaam in te zetten bij de werkgever. Zo ontstaat er een win-win: een gelukkige medewerker in een succesvolle organisatie.

Wij willen graag samenwerken met partners die ook op een positieve en praktische manier organisaties willen ondersteunen om hun focus te verschuiven van curatie naar amplitie. Alleen door krachten te bundelen kunnen we groeien en dat is precies waar ik energie van krijg: verbinding van mens en resultaat!

Diana Duijm
Diana Duijm

Psycholoog, Gezondheidswetenschapper

diana@amplitia.nl

Ik ben in 1993 afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht in Beleid en Beheer van Gezondheidswetenschappen. Daarvoor had ik mijn opleiding tot Verpleegkundige afgerond.

Net als VWM geloof ik in hun motto; “Een gezonde organisatie is niet een bedrijf zonder ziek mensen, maar een organisatie die gezond omgaat met ziekte”. Ik vind het belangrijk om niet te kijken naar wat niet meer kan, maar naar wat wél kan. Met WVM is het fijn samenwerken Dankzij het directe contact en de mogelijkheid om snel te handelen.

Mijn functie als psycholoog brengt me dichter bij de ‘echte’ mens. Hier kan ik mijn talenten als, goed luisteren en inleven in de ander, goed inzetten. Het is mijn missie om mensen te helpen ontdekken wat hun drijfveren zijn en ze met elkaar te verbinden.  Ik vind het inspirerend om samen te zoeken naar de beste kansen en mogelijkheden.

Ik leg me verder toe op een therapie genaamd, ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Deze therapie brengt je in contact met wat er echt toe doet in het leven: wie je wilt zijn en wat je het allerliefste in het leven doet.