WVM Bedrijfsartsen

Rijbewijskeuringen

WVM

Heeft u klachten die lijken op COVID-19? Dan vragen wij u geen afspraak te maken of de afspraak te annuleren.

Online reserveren en betalen
De rijbewijs- en taxikeuringen zijn alleen via de module op deze pagina te boeken. U kunt hier precies zien op welke locatie en tijdstippen wij de keuringen uitvoeren.

Betalen
U kunt alleen betalen via iDeal. Hiermee kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Vóórdat u de reservering afrondt, wordt gevraagd om uw afspraak af te rekenen. Kies uw bank en volg de aanwijzingen op het scherm.
De ZD-code: Hoe werkt het? (verplicht bij rijbewijskeuringen)

Wij vragen u bij het reserveren van de keuring uw ZD-code in te voeren. Wij kunnen deze code alvast opslaan in ons systeem om zo voor een snellere afhandeling te zorgen. Overigens is een ZD-code niet nodig bij een taxikeuring.

Om de ZD-code te krijgen, dient u eerst via de website van het CBR een gezondheidsverklaring in te vullen. U kunt inloggen bij het CBR via uw DigiD-code.

Daarna dient u uw keuringsverslag uit te printen en kunt een  keuring boeken bij WVM Bedrijfsartsen. Neem het keuringsformulier mee naar de keuring. Het CBR heeft u diverse vragen gesteld over uw gezondheid. Heeft u op het formulier laten weten dat u te maken heeft gehad met gezondheidsklachten, dan bespreken wij met u dit tijdens de keuring.

Mocht tijdens de keuring blijken dat u op de site van het CBR onjuiste informatie heeft verstrekt over uw daadwerkelijke gezondheid, dan kan het zijn dat wij de keuring niet kunnen uitvoeren. Wij zullen u dan moeten terugverwijzen naar het CBR.  U zult dan op een later tijdstip de keuring moeten ondergaan.  U dient dan rekening te houden met nieuwe keuringskosten.  Als de keuring goed is verlopen, dan zal WVM Bedrijfsartsen – nadat de arts of verpleegkundige uw formulieren heeft gecontroleerd –  uw keuringsresultaten digitaal aanleveren bij het CBR. Heeft het CBR u geen ZD-code verstrekt, dan sturen wij uw keuringsresultaten via aangetekende post naar het CBR. WVM Bedrijfsartsen bewaart altijd een kopie van uw keuringsformulieren in een afgeschermde beveiligde omgeving.
Annuleren
U kunt een keuring alleen annuleren via de link in de e-mail die u heeft gekregen ter bevestiging van het boeken van de keuring.
Wat neemt u mee?
 • Het keuringsverslag van het CBR (Klik op de link.)
 • Uw identiteitsbewijs of rijbewijs.
 • Neem uw bril mee, als u die draagt. De arts of verpleegkundige kan uw ogen dan zowel met als zonder bril meten. Lenzen hoeft u voor een meting niet uit te doen. Beschikt u over een brilrecept of gegevens over een oogmeting door uw opticien? Neem deze dan ook mee.
 • Wanneer u gebruikt maakt van medicijnen, neem deze dan ook mee.
 • Heeft u op de vragenlijst verklaard dat u te maken heeft (gehad) met een medische aandoening, neem dan ook de eventuele beschikbare medische informatie mee, die deze klacht kunnen onderbouwen richting CBR.
 • Wij vragen u rekening te houden met het feit dat de bloedsuikerspiegel via een urineonderzoek zal worden gecheckt. U dient dan ook bij WVM Bedrijfsartsen een plasje te plegen.
Privacy

Vóórdat u verder gaat met het plannen van een afspraak, vragen wij u akkoord te gaan met het feit dat wij persoonsgegevens verwerken. De Europese richtlijn Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU AVG) bepaalt dat WVM Bedrijfsartsen verwerker is van persoonsgegevens. WVM Bedrijfsartsen verzamelt namelijk (medische) persoonsgegevens en legt deze vast. WVM Bedrijfsartsen is al jaren verwerker van persoonsgegevens. De Wet Bescherming Persoonsgegevens ziet daar op toe. Met de nieuwe AVG komt daar een nieuwe verplichting bij: Vragen om toestemming. Om die toestemming te geven, moet u uw rechten kennen. Deze staan beschreven in het privacyreglement van WVM Bedrijfsartsen. U ziet daarin dat WVM zich houdt aan haar wettelijke verplichtingen en er alles aan doet om persoonsgegevens veilig te bewaren. Tijdens het boeken van een keuring verzoeken wij u om toestemming tot het registeren / verwerken van de door u ingevoerde persoonsgegevens.

Locatie Heerlen: Gebouw Mijn-Werk

De locatie van de keuring is gelegen in het gebouw van Mijn-Werk (de voormalige Mijnschool) aan de Benzenraderweg 1, te Heerlen. Indien u een afspraak heeft, kunt u gewoon plaatsnemen in de centrale hal van het gebouw. Melden aan de balie is niet nodig. De arts komt u vanzelf ophalen. Parkeren kan in de straat. Het reguliere tarief is € 1,00 per uur. Klik hier wat de tarieven zijn rondom het gebouw.

Locatie Weert: Gebouw Lifestyle Vitae

De locatie van de keuring is gelegen in het gebouw van Lifestyle Vitae aan de Houtstraat 12 in Weert. Indien u een afspraak heeft, neem dan plaats in de wachtkamer van de fysiotherapie van FysioLifeStyle. Uw bedrijfsarts zal u hier ophalen.

Heeft u symptomen die lijken op het coronavirus (COVID-19)?

Dan verzoeken wij u de keuringsafspraak te annuleren. Dan kan door te bellen naar ons secretariaat 045-7600010 of tijdig e-mail te sturen naar info@wvmconsult.com.

Laat je testen en blijf thuis tot de uitslag bekend is.

Zoek direct medische hulp als u ernstige symptomen heeft. Bel altijd eerst voordat u uw huisarts of een zorginstelling bezoekt.

De meest voorkomende symptomen:

 • Koorts
 • Droge hoest
 • Vermoeidheid 

Ernstige symptomen:

 • Kortademigheid of ademhalingsproblemen
 • Pijn of druk op de borst
 • Aangetast spraak- of bewegingsvermogen 

Minder vaak voorkomende symptomen:

 • Pijn in het lichaam
 • Keelpijn
 • Diarree
 • Bindvliesontsteking
 • Hoofdpijn
 • Aangetast smaak- of reukvermogen

Huiduitslag of verkleuring van de vingers of tenen