Online Reserveren en betalen

Taxikeuringen, keuringen voor het C/D/E rijbewijs en 75+ keuringen zijn alleen te boeken via onze online agenda op deze pagina. In de agenda kunt u precies zien op welke momenten wij keuringen uitvoeren.

U kunt alleen reserveren als u betaald heeft. Betaling gebeurt uitsluitend via iDeal, via deze website. Aan het eind van het maken van de reservering, krijgt u de mogelijkheid om via deze weg te betalen.

ZD-code (verplicht bij rijbewijskeuring)

Bij het reserveren van een rijbewijskeuring is een ZD-code verplicht om in te vullen (bij een taxikeuring niet). Zo kunnen wij deze alvast opslaan in ons systeem om zo voor een snellere afhandeling te zorgen.

De ZD-code vindt u op de verwijsbrief en het keuringsverslag van het CBR. Deze zijn te downloaden via de site van het CBR. De brief en het keuringsverslag ontvangt u nadat u de gezondheidsverklaring heeft ingevuld en toegestuurd heeft naar het CBR. De gezondheidsverklaring kunt u bij de gemeente halen of downloaden via de site van het CBR.

Neem het keuringsverslag mee naar de afspraak. Want mocht u de ZD-code niet bij de hand hebben, dan kunnen wij de keuring niet uitvoeren. U zult dan opnieuw een afspraak moeten maken, waarbij opnieuw de kosten van de keuring in rekening worden gebracht.

Een ZD-code is niet van toepassing bij taxikeuringen.

Annuleren

Een keuring kan alleen worden geannuleerd via de link in de e-mail die u krijgt ter bevestiging van het boeken van de keuring.

Hoe werkt het?

Voorafgaand aan de keuring moet u eerst via de site van het CBR een gezondheidsverklaring invullen. U kunt inloggen bij het CBR via uw DigiD-code.

U print het keuringsverslag uit en u kunt daarna een keuring bij ons boeken. U neemt het keuringsformulier mee naar de keuring. Het CBR heeft u diverse vragen gesteld over uw gezondheid. Heeft u op het formulier laten weten dat u te maken heeft of had met gezondheidsklachten dan zullen wij dit tijdens de keuring met u bespreken.

Mocht tijdens de keuring blijken dat u op de site van het CBR onjuiste informatie hebt verstrekt over uw daadwerkelijke gezondheid, dan kan het zijn dat wij de keuring niet kunnen uitvoeren. Wij zullen u dan terugverwijzen naar het CBR. In een later stadium zult u dan alsnog een nieuwe keuring moeten ondergaan. U moet dan rekening houden met nieuwe aanvullende keuringskosten. Is de keuring verder goed verlopen, dan zullen wij – nadat de arbo arts uw formulieren nogmaals heeft gecontroleerd- uw keuringsresultaten digitaal aanleveren bij het CBR via Zorgdomein. Heeft het CBR u geen ZD code verstrekt, dan sturen wij uw keuringsresultaten via aangetekende post naar het CBR. WVM Bedrijfsartsen bewaart altijd een kopie van uw keuringsformulieren in een afgeschermde beveiligde omgeving.

Wat neemt u mee?

- Keuringsverslag van het CBR ( dit is via het CBR te downloaden), waarop de ZD-code staat vermeld.

- Identiteitsbewijs / Rijbewijs.

- Draagt u een bril? Neem deze dan mee. De bedrijfsarts of Praktijkondersteuner bedrijfsarts kan uw ogen dan zowel met als zonder bril meten. Lenzen hoeft u niet uit te doen voor de meting. Beschikt u over een brilrecept of gegevens over een oogmeting door uw opticien? Neem deze dan ook mee.

- Gebruikt u medicijnen? Neem deze dan mee voor de medische keuring.

- Heeft u op de vragenlijst verklaard dat u te maken heeft of had met een medische aandoening, neem dan ook de eventuele beschikbare medische informatie mee, zodat we deze klacht kunnen onderbouwen richting CBR.

Gelieve rekening te houden met het feit dat de bloedsuikerspiegel middels een urine-onderzoek zal worden gecheckt. U zult bij ons dan ook even “een plasje moeten plegen”.

Privacy

Voordat u verder gaat met het plannen van een afspraak, dient u akkoord te gaan met het feit dat wij persoonsgegevens verwerken. De Europese richtlijn Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU AVG) bepaalt dat WVM Bedrijfsartsen verwerker is van persoonsgegevens. Wij verzamelen namelijk (medische) persoonsgegevens en leggen deze vast. WVM Bedrijfsartsen is al jaren verwerker van persoonsgegevens. De Wet Bescherming Persoonsgegevens zag daarop toe. Met de nieuwe EU AVG komt daar een nieuwe verplichting bij. Wij moeten vragen om toestemming. Om die toestemming te geven, moet u uw rechten kennen. Deze staan beschreven in het privacyreglement van WVM Bedrijfsartsen (https://wvmconsult.com/algemene-voorwaarden-1/privacyreglement). U ziet daarin dat wij ons houden aan de wettelijke verplichtingen en dat we er alles aan doen om persoonsgegevens veilig te bewaren. Tijdens het boeken van een keuring verzoeken wij u om toestemming tot het registeren / verwerken van de door u ingevoerde persoonsgegevens.

Locatie Heerlen en parkeren

De locatie van WVM Bedrijfsartsen in Heerlen is gelegen aan de Benzenraderweg 1. Ons kantoor zit in het pand van de voormalige 'Mijnschool', dat nu Mijn-Werk Heerlen heet. Het pand ligt tegenover de brandweerkazerne. U kunt zich melden bij de receptie.

Komt u met de auto, dan kunt u daar in de straat parkeren. De parkeerkosten zijn het eerste uur 1 euro . Voor de tweede en volgende uren geldt een bedrag van 2 euro per uur. Mocht er geen plaats zijn, dan kunt u in de omringende straten parkeren, waar dezelfde tarieven gelden. Komt u met het openbaar vervoer, dan stopt vanuit Station Heerlen, buslijn 20 van Arriva praktisch voor de deur, bij de bushalte: Burg. Gijzelslaan.

Locatie Maastricht en parkeren

Het adres is Leidenlaan 14 in Mastricht. (ICL). U kunt uw auto parkeren in de parkeergarage van Ruijters tegenover het gebouw, op parkeerplaats A, bij de bordjes ICL. Als u uw auto geparkeerd heeft, steekt u de straat over. U dient aan te bellen bij ICL. De deur wordt dan geopend. Links in de grote hal is de lift naar de 2de etage.

Locatie Weert: Gebouw Lifestyle Vitae

De locatie van de keuring is gelegen in het gebouw van Lifestyle Vitae op de Houtstraat 12 in Weert. Indien u een afspraak heeft, neem dan plaats in de wachtkamer van de fysiotherapie van FysioLifeStyle. Uw bedrijfsarts zal u hier ophalen.

Heeft u symptomen die lijken op het Coronavirus (COVID-19)?

Op het moment dat u merkt dat u klachten heeft, die lijken op COVID-19, dan is het verstandig om geen afspraak te maken. Wanneer u al een afspraak heeft gemaakt, bel of mail ons even om dat door te geven: 045-7600010 of info@wvmconsult.com. Ook raden wij u aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met uw huisarts en / of GGD. Zo beschermt u uzelf en anderen.

De meest voorkomende symptomen:
- koorts
- droge hoest
- vermoeidheid

Minder vaak voorkomende symptomen:
- pijn in het lichaam
- keelpijn
- diarree
- bindvliesontsteking
- hoofdpijn
- aangetast smaak- of reukvermogen
- huiduitslag of verkleuring van de vingers of tenen

Ernstige symptomen:
- kortademigheid of ademhalingsproblemen
- pijn of druk op de borst
- aangetast spraak- of bewegingsvermogen

x