WVM Bedrijfsartsen

Samenwerkingspartners

Partners

We stellen graag de samenwerkingspartners van WVM Bedrijfsartsen aan u voor

Martin Michels
ICL

Onze ICL partner is gespecialiseerd op verschillende gebieden, als:

 • Psychologische begeleiding & counseling
 • Fysieke revalidatie
 • Psychosociale revalidatie
 • Multidisciplinaire revalidatie
 • Spoor 2 trajecten
 • Outplacementbegeleiding

Revalidatie na corona wordt ook aangeboden.

Martin Michels
Ergonomiespecialist

Ergonomiespecialist richt zich volledig op de ondersteuning van uw medewerkers zodat ze verantwoord en klachtevrij kunnen werken. Dat realiseren ze met een gespecialiseerd team bestaande uit een fysiotherapeut, een ergotherapeut en een ergonoom.

Behalve advies (werkplekonderzoeken, preventieve checks, adviesafspraken in ons ZitLab), leveren ze ergonomische middelen om de werkplek te optimaliseren en zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van de kantoorwerkplek.

Ergonomiespecialist is in eerste plaats adviseur en in tweede plaats leverancier. Ze staan u bij met advies en leveren vervolgens in overleg met u de optimale oplossing. Ze stellen de werkplekken in en zorgen ervoor dat uw personeel zelf weet hoe de werkplek ingesteld en gebruikt dient te worden.

Het doel is dat u gezonde, vitale en inzetbare medewerkers heeft.

Roel Rutten
Amplitia

Amplitia biedt kortdurende, oplossingsgerichte interventies met een warme persoonlijke benadering. Amplitia begeleidt medewerkers, teams en organisaties curatief, preventief of amplitief, maar altijd met een positieve benadering en gericht op duurzame oplossingen.

Begeleiding kan plaatsvinden door een van de specialisten uit hun team of in een multidisciplinaire setting. Ze hebben een scala aan specialismen in huis zoals (arbeids)psychologische begeleiding en counseling, loopbaan coaching, leiderschapscoaching, teamcoaching, burn-out coaching, vitaliteitscoaching, mediation, vertrouwenspersoon, psychomotore therapie, bedrijfsfysiotherapie, acceptance- en commitment therapie, tinnitusexpertise, personal training, arbeidsdeskundig onderzoek, (neuro)psychologisch onderzoek, loopbaanonderzoek en nog veel meer.

Esmeralda Willems
Ascenditur

Ascenditur kan alle relevante inzetbaarheidsdiensten voor werkgevers integraal voor u aanbieden.

 • Projectmatige integratie van duurzame inzetbaarheid binnen uw organisatie
 • Screening van de inzetbaarheid binnen de organisatie en bij individuele medewerkers
 • Interventies voor het verbeteren van de persoonlijke inzetbaarheid van medewerkers (fysiek-mentaal-sociaal)
 • Interventies voor het verbeteren van de inzetbaarheid in de organisatie
 • Verzuim- en casemanagement
 • Voor de Arbodienst werken wij nauw samen met WVM
 • Re-integratie voor werknemers; ondersteuning in spoor 1, spoor 2 trajecten, outplacement

Hiermee heeft u één aanspreekpunt en gesprekspartner voor al uw mogelijke vragen en benodigde ondersteuning.

 

Roel Rutten
Bewust in eigen Brein

Bewust in eigen Brein is erop gericht om meer bewustwording te creëren in eigen handelen, waarden & normen, kwaliteiten & valkuilen en belemmerende & motiverende overtuigingen.

Door meer bewustwording te creëren kunnen er nieuwe inzichten ontstaan en wordt er ruimte gemaakt voor alternatieve, meer effectievere, gedachten en gedrag. Deze vorm van coaching kan onder andere ingezet worden bij faalangst, perfectionisme, een medewerker die zichzelf wegcijfert, rampdenken, overmatig vasthouden aan controle, maar ook bij loopbaan- en andere organisatievraagstukken. Coaching door Bewust in eigen Brein kan ook ingezet worden bij preventie van uitval en- of burn-out gerelateerde klachten.

Roel Rutten
YDM INTERVENTION

In het dagelijks leven breng je vele uren op het werk door. Daar kom je soms in ongewenste situaties terecht. Op zo’n moment is het van belang dat je jouw situatie en behoefte goed kunt verwoorden. Voor sommige mensen is dat moeilijk uit angst of onzekerheid. Zij durven hun grenzen niet aan te geven. Een steuntje in de rug is voor hen belangrijk.

​De vertrouwenspersoon van YDM Intervention is dat steuntje en kan de brug zijn tussen personen. Ons doel: een bijdrage leveren aan een veilig werkklimaat.