WVM Bedrijfsartsen

Onze bedrijfsartsen blijven nog steeds thuiswerken

News

Voorlopig blijven de bedrijfsartsen en de bedrijfsverpleegkundige van WVM thuiswerken tot nader order. Dat betekent dat zij nog steeds telefonische spreekuren afnemen. Hiermee zijn wij nog steeds in lijn met wat onze branchevereniging de NVAB adviseert. Maar ook de Rijksoverheid blijft het thuiswerken adviseren.

De medewerker wordt gebeld op de reeds afgesproken datum en tijdstip. Wanneer er dringende redenen zijn, dan zijn we uiteraard bereid een fysiek spreekuur te plannen. De bedrijfsarts bepaalt dan de dringende reden voor een fysiek spreekuur. Dat gaat uiteraard met gepaste maatregelen.

We merken ook dat de besmettingscijfers de laatste weken en dagen opnieuw oplopen. Dat is dan ook onze voornaamste reden om nog steeds voor deze werkwijze te kiezen.

We willen u benadrukken dat de gezondheid van onze medewerkers, maar tegelijkertijd ook de continuïteit van onze dienstverlening richting u, nog steeds voorop staan.

Dat betekent dat wij nog steeds (verminderd) telefonisch bereikbaar zijn. U kunt daarom dan ook uw vragen blijven stellen via info@wvmconsult.com. U krijgt altijd binnen 24 uur een reactie terug.

Als u nog vragen heeft of u wilt graag wat advies hebben, bijvoorbeeld over bescherming van de gezondheid van uw werknemers of over andere onderwerpen die betrekking hebben op COVID-19, neem dan zeker contact op met de betreffende bedrijfsarts of stuur een mail naar info@wvmconsult.com.