WVM Bedrijfsartsen

Nieuws

News

Nieuws

Bij WVM Bedrijfsartsen houden we alle actualiteiten met betrekking tot uw gezondheid en dat van uw bedrijf. Relevante informatie delen we via onze website.

WVM Bedrijfsartsen heeft een nieuwe website!

WVM Bedrijfsartsen heeft een nieuwe website!

Sinds augustus 2021 heeft WVM Bedrijfsartsen een nieuwe website. We hebben hiervoor gekozen omdat wij vonden dat er vernieuwing nodig was. Wij willen u via de nieuwe website laten zien, dat de medewerkers binnen ons bedrijf werken met het gedachtegoed van Positieve...

Lees meer
Even voorstellen: Petra Kathmann | Arts

Even voorstellen: Petra Kathmann | Arts

Via deze weg stellen we nieuwe collega van WVM Bedrijfsartsen aan u voor. Maak kennis met Petra Kathmann. Na mijn opleiding geneeskunde ben ik in Zuid-Limburg gaan wonen. Hier ben ik werkzaam geweest in diverse functies waaronder als arts bij een uitkeringsinstantie...

Lees meer
WVM weer begonnen met fysieke spreekuren

WVM weer begonnen met fysieke spreekuren

Sinds 1 september jl. zijn de artsen van WVM weer begonnen met fysieke spreekuren. Ook gaan we weer naar de bedrijven op locatie. Zowel de overheid als de branchevereniging van de bedrijfsartsen staan dat ook toe, mits het spreekuurcontact veilig gebeurt. Het kan...

Lees meer
Onze bedrijfsartsen blijven nog steeds thuiswerken

Onze bedrijfsartsen blijven nog steeds thuiswerken

Voorlopig blijven de bedrijfsartsen en de bedrijfsverpleegkundige van WVM thuiswerken tot nader order. Dat betekent dat zij nog steeds telefonische spreekuren afnemen. Hiermee zijn wij nog steeds in lijn met wat onze branchevereniging de NVAB adviseert. Maar ook de Rijksoverheid blijft het thuiswerken adviseren.

De medewerker wordt gebeld op de reeds afgesproken datum en tijdstip. Wanneer er dringende redenen zijn, dan zijn we uiteraard bereid een fysiek spreekuur te plannen. De bedrijfsarts bepaalt dan de dringende reden voor een fysiek spreekuur. Dat gaat uiteraard met gepaste maatregelen.

We merken ook dat de besmettingscijfers de laatste weken en dagen opnieuw oplopen. Dat is dan ook onze voornaamste reden om nog steeds voor deze werkwijze te kiezen.

We willen u benadrukken dat de gezondheid van onze medewerkers, maar tegelijkertijd ook de continuïteit van onze dienstverlening richting u, nog steeds voorop staan.

Dat betekent dat wij nog steeds (verminderd) telefonisch bereikbaar zijn. U kunt daarom dan ook uw vragen blijven stellen via info@wvmconsult.com. U krijgt altijd binnen 24 uur een reactie terug.

Als u nog vragen heeft of u wilt graag wat advies hebben, bijvoorbeeld over bescherming van de gezondheid van uw werknemers of over andere onderwerpen die betrekking hebben op COVID-19, neem dan zeker contact op met de betreffende bedrijfsarts of stuur een mail naar info@wvmconsult.com.

Lees meer
WVM hervat de rijbewijs- en taxikeuringen

WVM hervat de rijbewijs- en taxikeuringen

Sinds 1 maart 2021 is er opnieuw de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een rijbewijs- of taxikeuring. WVM Bedrijfsartsen heeft dat tijdens de lockdown on hold gezet. Daarmee volgden wij de richtlijnen van de Rijksoverheid. Sinds de persconferentie van 23 februari 2021 van Minister-President Rutte, waarbij enkele versoepelingen zijn aangekondigd, is er besloten om de keuringen weer te hervatten.

U kunt online een afspraak maken via: https://wvmconsult.com/rijbewijskeuringen.

Lees meer
De term POB’er wordt Bedrijfsverpleegkundige

De term POB’er wordt Bedrijfsverpleegkundige

WVM Bedrijfsartsen heeft besloten de term ‘Praktijkondersteuner Bedrijfsarts’ (POB’er) te veranderen in ‘Bedrijfsverpleegkundige’. Momenteel is Corrie Oostveen onze bedrijfsverpleegkundige. Er verandert niets aan haar taken die ze uitoefent.

Wij vinden de term ‘Praktijkondersteuner Bedrijfsarts’ te kort doet aan de professional die we hiervoor inzetten. Zij is namelijk verpleegkundige. Bij de recente audit ten behoeve van onze certificering, zijn we daar op gewezen. Hiermee borgen we haar takenpakket en creëren een behandeleenheid tussen de bedrijfsarts en de verpleegkundige.

Sinds een jaar is Corrie Oostveen werkzaam bij WVM. De titel Praktijkondersteuner Bedrijfsarts roept vragen op bij de werknemers. De titel Bedrijfsverpleegkundige is duidelijker.

Lees meer