Via deze weg stellen we nieuwe collega van WVM Bedrijfsartsen aan u voor.

Maak kennis met Petra Kathmann.

Na mijn opleiding geneeskunde ben ik in Zuid-Limburg gaan wonen. Hier ben ik werkzaam geweest in diverse functies waaronder als arts bij een uitkeringsinstantie en daarna als arts bij de GGD.

Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en in 2021 heb ik gekozen voor bedrijfsgeneeskunde en ben ik bij WVM als arts gestart. Hier heb ik een gedreven, enthousiaste groep mensen aangetroffen die me inspireren om me verder te verdiepen in dit vakgebied. Het is een kleine organisatie met korte lijnen. No nonsens en ‘to the point’.

Verder raak ik geïnspireerd door mijn deelname aan de projectgroep ‘Mooi Leven Huis Zuid-Limburg’. Een project waar ouders samen bouwen aan een thuis voor hun kind met een intensieve zorgvraag.

Petra is te bereiken via p.kathmann@wvmconsult.com.