Martin Michels

Bedrijfsarts

Wie ben ik?

Na studie geneeskunde ben ik bij een arbodienst gaan werken in 1992. Ik wilde ook bezig zijn met gezonde mensen. Door stages bij DSM en een andere arbodienst werd ik geboeid door werk en gezondheid. De opleiding tot bedrijfsarts heb ik afgerond in 1999. Ik heb de cursus verzuim is gedrag bij Falke en Verbaan gevolgd.

Mijn registraties

Na opleiding tot arts ben ik in 1999 geregistreerd als bedrijfsarts.

Mijn ervaring

Van 1992 tot 2000 heb ik bij Arbo Unie gewerkt als bedrijfsarts. Ik ben in 2000 bij een detacheringsbedrijf gaan werken. Ik heb via dat bedrijf als arts gewerkt bij USZO, GAK: WAO, WAO herbeoordelingen, Wajong beoordelingen. Sinds 2005 ben ik zelfstandig bedrijfsarts. Ik heb voor: mkb, grote organisaties, onderwijs, bouw, transport, industrie etc. gewerkt. Ik ben van alle markten thuis.

Mijn deskundigheid

Verzuim is gedrag speelt een belangrijke rol in mijn advisering maar is niet leidend. Duidelijk maken dat medewerkers maar ook werkgevers keuzes moeten maken. Ik probeer functioneren en verzuim zoveel mogelijk uit elkaar te rafelen.

Ik heb meerdere cursussen gevolgd om het FML goed te leren invullen. Het inschatten van de belastbaarheid kan ik goed. De samenwerking met de arbeidsdeskundige verloopt altijd soepel hierdoor. 

Mijn werkstijl

Eerlijk, doen wat ik zeg, korte lijnen, snel reageren, goed bereikbaar en ik ben gestructureerd. Vooral ben ik pragmatisch ingesteld. Ik zoek naar oplossingen

Mijn klanten

Ik ben al 20 jaar bedrijfsarts bij dhl, 8 jaar bij Jan Linders, etc. Ik wordt omschreven als snel reagerend, open communicaties en eerlijk.