Kees Verweij

Bedrijfsarts

Wie ben ik?

Na mijn studie geneeskunde ben ik een jaar freelance verzekeringsarts geweest voor de Bouw. In december 1992 gestart bij bedrijfsverening GUO later Relan genoemd.In 1994 gestart met het werken voor de arbodienst . In 2000 mijn opleiding tot arts voor arbeid en gezondheid (bedrijfsgeneeskunde) afgerond.  De cursus ‘ De bedrijfsarts als adviseur en ondernemer’ bij Falke Verbaan gevolgd. 

Mijn registraties

Na mijn opleiding tot basisarts ben ik in 2000 geregistreerd als bedrijfsarts.

Mijn ervaring

In 1992 gestart als freelance arts voor de bedrijfsvereniging SFB.  In december 1992 gestart bij de bedrijfsvereniging het GUO met als aandachtgebied ziektewet begeleiding. In de overgangsperiode ook WAO beoordelingen gedaan.  In 1994 overgegaan naar de arbodienst Stigas. Wat later opging in Relan Arbo. In 2001 als bedrijfsarts overgegaan naar Prevend Arbo Services.  Door fusies van het moederconcern overgegaan naar Achmea Vitale.  Door overname door het Tinquely concern sinds juli 2012 werkzaam voor ArboVitale.. Per 1 januari 2015 start ik voor WVM-consult. Ik heb ervaring opgebouwd in de agrarische industrie , bakkers-, slagerswereld, bouw, industrie, retail, grootretail en dienstverlening.  De laatste jaren gewerkt voor grote klanten.

Mijn deskundigheid

Mijn specialisaties zijn WIA wetgeving, schouder- en psychische klachten. 

Mijn werkstijl

Ik heb een passie voor mijn vak. Mijn motto is: ‚Doe wat je belooft‘. Kenmerkend voor mij zijn betrokkenheid bij de organisatie, het stimuleren van het nemen van eigen regie, zowel van werknemer als organisatie, een coachende houding, korte lijnen, resultaatgericht. In mijn visie is de mentale veerkracht in combinatie met plezier in je vak de basis van Vitaliteit.

Mijn klanten

De meeste klanten waarvoor ik bedrijfsarts ben geweest zijn langdurige relaties ontstaan. Ik ben 15 jaar bedrijfsarts geweest bij Goossens Wonen en slapen. 9 jaar voor Sligro Food Group en 7 jaar voor Hanos en 10 jaar voor Makro vestigingen.